Αντικαταβολή

Παράδοση και πληρωμή της παραγγελίας σας με αντικαταβολή, μέσω της ACS COURIER της ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ και ΠΟΡΤΑΠΟΡΤΑ courier των ΕΛΤΑ.
Η παραγγελία σας επιβαρύνεται στα μεταφορικά με 5 € (έξοδα αποστολής ) και 2,80€ αν επιλέξετε τον τρόπο της αντικαταβολής για την πληρωμή.

.ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
1.Αν η αξία των προϊόντων είναι κάτω των 40 ευρώ θα πρέπει να γίνει πληρωμή με πιστωτική  κάρτα για να αποσταλούν.
2.Παραγγελίες που περιέχουν πολλά προϊόντα ή η αξία της παραγγελίας ξεπερνάει τα 60 ευρώ θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα .
3.Προϊόντα που έχουν μεγάλη έκπτωση θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα .
4.Όταν επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα  .
5.Οποιαδήποτε παραγγελία δεν έχει ευκρινή στοιχεία θα σας ζητηθεί η προπληρωμή τους με πιστωτική κάρτα .
6.Δεν στέλνουμε παραγγελία με αντικαταβολή σε πελάτες που δεν έχουν παραλάβει προηγούμενη παραγγελία θα πρέπει να γίνει  προπληρωμή με πιστωτική κάρτα .

ΟΡΙΟ ΕΞΥΠΗΡΈΤΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Δεν εξυπηρετούμε παραγγελίες που γίνονται από καταστήματα αθλητικών ή για εμπορία αυτών.

Το lionfit.gr διατηρεί το δικαίωμα να καθυστερήσει οποιαδήποτε παραγγελία για λόγους ελέγχου ασφαλείας ή ακόμη και να την ακυρώσει.

Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται σε courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα.  Την περίοδο που επικρατούν τα έκτακτα μέτρα λόγω covid19 ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας από τους courier είναι 1 εώς και 10 μέρες .Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που σας έχουμε ενημερώσει ότι στάλθηκε το δέμα για να κανονήσετε την παραλαβή.Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η εταιρεία συνεργάζεται με την Τράπεζα Alphabank εγγυώντας σας ασφάλεια και αξιοπιστία. Τα προσωπικά σας στοιχεία δεν διατρέχουν κανένα κίνδυνο. Ο μόνος λόγος που σας τα ζητάμε είναι για να μπορέσουμε να σας στείλουμε το προϊόν που επιθυμείτε και να έρθουμε σε τηλεφωνική επικοινωνία αν χρειαστεί μαζί σας. Οι αποδεκτές κάρτες που υποστηρίζονται, μεταξύ άλλων, είναι και η Diners. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού MasterPass. Οι συναλλαγές σας μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών είναι ασφαλής καθώς χρησιμοποιούνται προηγμένα συστήματα ασφαλείας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα και παραδίδονται σε courier την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη μέρα.  Την περίοδο που επικρατούν τα έκτακτα μέτρα λόγω covid19 ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας από τους courier είναι 1 εώς και 10 μέρες .Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία που σας έχουμε ενημερώσει ότι στάλθηκε το δέμα για να κανονήσετε την παραλαβή.